Echassières – Mooi verbouwde woonboerderij met prachtig uitzicht op 2800m² terrein.

Bij binnenkomst in de hal komt U via de rechterdeur in de ruime huiskamer met hierachter een prachtige open veranda, met daarop een buitenzithoek en een grote eettafel, en 2 elektrische dakramen voor verkoeling. Van hieruit is er een weids vergezicht over de weilanden en de daarachterliggende heuvels.

Via de linkerdeur in de hal komt u in de keuken met een groot fornuis op gas en elektra, voorzien van o.a. 4 gaspitten, grill, 2 warmhoudplaten en 2 ovens.

Achter de keuken nog een aparte bijkeuken, welke ook gebruikt kan worden als eetkamer.Hier staat ook nog een extra aanrecht, een “Amerikaanse” koelkast, de afwasmachine, de wasmachine met droger en 2 boilers.

Via de keuken komt u via de overloop naar de slaapkamer met ruime kastruimte en de badkamer met luxe wastafel, inloopdouche en toilet. De badkamer is nog extra voorzien van elektrische wand- en vloerverwarming. Dit alles is nog gelijkvloers.

Via de trap vindt u op de bovenverdieping een grote overloop en twee ruime slaapkamers, een tweede badkamer met inloop douche en toilet en een nog een klein kamertje wat als bureautje dient of als kast ingericht kan worden.

Onder dezelfde kap is een  grote schuur/ werkplaats, met nog een etage voor het opbergen van alle materialen.

Onder het huis nog 2 kelders en voor het huis een leuke boomhut voor kinderen.

Alles is voorzien van dubbel glas, de verwarming is elektrisch. Overal zijn de wanden goed geisoleerd en zijn er nachtlampjes in gangwanden gezet, ook het dak is vernieuwd en geïsoleerd. Alles is zeer netjes met gebruik van goede materialen stijlvol verbouwd.

Gelegen als laatste huis aan een klein landweggetje, dus niet echt eenzaam maar wel heel rustig.

Een perfect vakantiehuis zonder enige werkzaamheden; maar ook zeer geschikt voor permanente bewoning.

 Prijs: 199.500

Incl makelaarskosten