Ebreuil – Woonhuis gebouwd in 2006 aan de rand van het dorp op 2956 m2 met uitzicht.

U komt het huis binnen in de hal waar zich een toilet bevindt.

Hierna komt u in het woongedeelte met open keuken met kookeiland, eethoek, zithoek en openslaande deuren die toegang geven naar de zijtuin en de achtertuin. Aan de zijkant is een verhard terras waar nog een overkapping gemaakt kan worden of uitbreiding voor bv een aparte eetkamer.

Op de benedenverdieping tevens 2 slaapkamers die beiden toegang hebben tot de badkamer met douchecabine en zwevend toilet en beiden een inbouwkast.

Beiden slaapkamers hebben openslaande deuren die naar de voortuin leiden.

In het woongedeelte is de trap naar de bovenverdieping waar nu een ruim open kantoor is, een zeer ruime slaapkamer met opbergruimte achter het bed en een tweede badkamer met douchecabine en zwevend toilet.

Hier kan van het kantoor een vierde slaapkamer gemaakt worden.

Via de overkapping bij de voordeur komt u in het naastgelegen schuurtje.

Verder vindt u op het terrein een achter het huis een heerlijk terras en uitkijk toren die u een prachtig zicht over de eindeloze heuvelachtige velden en het kasteel Le Châtelard geeft.

Naast het schuurtje staat een Spa waar u tevens dit uitzicht heeft.

In de voortuin staat een grote carport met kleine opslagruimte voor de zitmaaier en wat ander tuingereedschap en open haard hout.

Rond om het huis staan er diverse fruitbomen.

Het geheel is goed geïsoleerd, heeft dubbele beglazing en wordt verwarmd door een houtkachel en elektrische bijverwarming.

Via de achtertuin loopt u zo naar het bos van Colette dus ideaal voor wandelaars en honden eigenaren.

Mooi vakantiehuis maar ook perfect als vaste bewoning in een rustig straatje vlakbij het dorp.