Croisy – Mooi verbouwde longère met prachtig uitzicht bijna 360° , op ongeveer 900 m2 grond.

Via de tuin aan achterkant van het huis komt u nu het huis binnen in de keuken/eetkamer.

Een compleet ingerichte moderne hoekkeuken, apart toilet, naast de keuken is de gezellige huiskamer met antieke schouw. Hier is tevens een tweede ingang via een glazen aanbouwtje de voortuin in.

Vanuit de huiskamer gaat u naar een multifunctionele ruimte, waar de trap naar de bovenverdieping is en zich een deur naar de gelijkvloerse slaapkamer bevindt.

Via een gang komt u bij de dressing, met daarachter een badkamer met ligbad en wc.

Met dezelfde gang komt u in de berging met een buitendeur en een trap naar een aparte bovenverdieping waar zich een slaapkamer bevindt en u nog een kamer betreedt via een klein opstapje , hier is ook een extra stukje zolder voor opberg ruimte.

Via de trap in de middenruimte komt u op de bovenverdieping waar zich nog 2 slaapkamers bevinden en een kamer die nu als kleedkamer dient.

Aan het huis vast is nog een klein schuurtje.

Het geheel wordt verwarmd door een centrale verwarming op stookolie.

Overal is dubbel glas, de septic tank is volgens de laatste norm aangelegd en de oude tank 3000L is gereinigd en dient nu als wateropvang voor het besproeien van de tuin.

Een prachtig verbouwd huis dat rustig gelegen is zonder directe buren. Het is kan ideaal als vakantiehuis dienen ,maar is ook ruim genoeg voor vaste bewoning. Direct te betrekken zonder extra werkzaamheden en met een vrij eenvoudig te onderhouden tuin op een mooie plek in de Cher.