Couzon – Woonboerderij met schuren op 2 hectare met prachtig uitzicht.

Het woonhuis heeft een ruime zitkamer met een prachtige authentieke stenen vloer met inbouwhaard, aangrenzend nog een ruime woonkamer die door dezelfde dubbelzijdige haard warmgestookt wordt. Hier is een originele tometten vloer en aan het balkenplafond hangt nog de. Naast de zitkamer bevindt zich de keuken met een aangrenzende slaapkamer die eventueel doorgebroken kan worden om een grote leefkeuken te maken.

In de uitbouw achter het huis vindt u de badkamer met ligbad en apart toilet.

De eiken houten trap in de zitkamer brengt u op de bovenverdieping waar 3 slaapkamers zijn met dakkapellen en een kleinere kamer met buiten trap, er is een toilet met wastafel in de hal.

Op het erf zijn een viertal schuren, de grootste schuur is in goede staat met nieuw dak, van de andere grote schuur is het dak aan vervanging toe, daarachter staat nog een grote metalen hangar en het kleinste schuurtje heeft ook een goed dak en zou mooi verbouwd kunnen worden als gite.

Achter de grootste schuur ligt een klein meertje met een prachtig uitzicht over de landerijen.

Rondom het huis heeft u dit prachtige uitzicht en kunt u eindeloos ver kijken.

Het geheel heeft dubbel glas en centrale verwarming op stookolie.

Een mooi object met wel wat werk in het vooruitzicht maar daardoor kun je nog een eigen inbreng aan het huis geven, met veel mogelijkheden voor het houden van paarden of wat kleinvee en chambre de hôtes.