Couzon – Prachtige woonboerderij met diverse schuren en bijgebouwen op bijna 3 hectare grond.

Een verrassend groot huis ( +/ - 350 m2 ) met prachtige authentieke grote oude eiken balken en veel authentieke elementen. Het heeft beneden een ruime keuken met bijkeuken en toilet, grote huiskamer met authentieke stenen vloer en houtkachel, ruim kantoor. Op de begane grond 2 slaapkamers met aangrenzende badkamer met inloopdouche.

Via de trap in het kantoor komt u op de eerste verdieping in een zeer grote leefruimte, daarnaast nog 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad. Deze verdieping is ook met een eigen opgang via de buitentrap te bereiken, dus deze kamers kunnen als B&B verhuurd worden. Tevens zou dan in de grote leefruimte een woonkeuken/zitkamer gemaakt kunnen worden en zo ontstaat er een onafhankelijke gite.

Op de overloop gaat u met een oude eiken trap naar de tweede verdieping waar nog 2 extra slaapkamers zijn.

Het woonerf bestaat uit een U vorm met een enorme schuur met vrije inloopstal voor paarden en mogelijkheid om groot materiaal (bv campingcar of caravans )te stallen. Een tweede schuur die nu als werkplaats dient; deze is onderkeldert met een gewelfde kelder. Een oorspronkelijke schapenstal, waarin nog een gite gerealiseerd zou kunnen worden. Verder nog wat oude varkenschuurtjes met hun eigen binnenplaatsje ideaal als hondenkennel.

Verder ligt het terrein van 3 hectares echt rond het erf en bestaat voornamelijk uit weilanden. Het is gelegen aan een doodlopend weggetje en echt zonder buurhuizen, dus absolute privacy.

Het huis heeft dubbele beglazing van aluminium, centrale verwarming op diesel ( recente condensatiekachel ) en door het hele huis is een luchtcirculatie systeem. Alles is recent verbouwd, dus geen te verwachten werkzaamheden. Verder zijn alle daken in prima staat.

Ideaal om direct een bed and breakfast of gite verhuur te beginnen.

Prijs: € 355.000 inclusief makelaarskosten