Couleuvre – Klein boerderijtje op ruim 13000 m2 grond.

Klein boerderijtje op ruim 13000 m2 grond waar begonnen is met verbouwen. Het huisje bestaat nu uit een huiskamer van 33m² en een keukentje. In de aangrenzende schuur is een provisorische badkamer met douche en toilet gemaakt en een gedeelte dient als slaapkamer. Totale oppervlakte is 110m². Ook is het mogelijk om een etage er in te maken.

Tegen het huis aan is nog schuurtje, verder zijn er wat kleine metalen loodsjes, die dienen voor opslag en paardenstallen.

De huiskamer wordt verwarmd met een houtkachel, enkel glas, septic tank van 3000 liter is aangelegd maar moet nog aangesloten worden en er moet nog een zandfilterbed ed. aangelegd worden om hem op norm te maken. Het dak van het stukje woonhuis is vernieuwd.

Het huisje is gebouwd in 1876, het ligt aan een zandpad niet ver van de bossen van Tronçais. De eigen weilanden liggen rond het huisje en zijn omringd door heggen. Daarnaast grazen de koeien van een boer, absoluut geen buren.

Een heerlijke beschutte plek, super rustig. Het huisje heeft nog wel veel verbouwing nodig, dus is een dankbaar klusproject.

Ideaal als vakantie woning en voor mensen die van de natuur en rust houden, met mogelijkheid om een paardje of wat schaapjes te houden.

Prijs: € 75.600 

Inclusief makelaarskosten