Cosne d’Allier - Leuke gerenoveerde woonboerderij op bijna 4 hectare grond met grote schuur.

U komt via de keuken binnen in het woonhuis, links naast de keuken vindt u de salon, 2 slaapkamers, apart toilet, inbouwkast in de hal en badkamer met bad en inloopdouche. Rechts van de keuken is een studio met kantoor, slaapkamer, badkamer en woonkamertje. Hier kunt u de ruimte nog vergroten door de bovenverdieping erbij te betrekken voor extra slaapkamers.

Via een trap in de salon gaat u naar de bovenverdieping waar nu een kamertje is wat als hobby kamer gebruikt word en nog een grote zolder waar extra kamers gemaakt kunnen worden.

Bij het huis staat een grote schuur met enkele kleine schuurtjes en waterput. Het terrein van bijna 4 hectare ligt echt aan het huis en daardoor is uitermate geschikt om paarden of ander kleinvee te houden; in de schuur zit ook een achterdeur die direct toegang geeft tot de weides.

Naast het huis staat nog een garage en een houten tuinhuisje. Er is een grote tuin met wat fruitbomen en een leuke moestuin.

Het huis wordt verwarmd door middel van een houtkachel in de salon en centrale verwarming op stookolie. Gedeeltelijk dubbel glas. Vrij gelegen met slechts 1 buurhuis en op 4 minuten van het centrum van het dorp met supermarkten, restaurants, wekelijkse markt en bakkers. En op 3 minuten is een mooi bos om te wandelen, met op 7 minuten een zwemmeer.

Een ideale plek voor eventuele Chambre de Hôtes en Camping of gewoon als gezellig familie huis.

 

Prijs: € 173.250 

inclusief makelaars kosten