Cosne D’Allier – Prachtig verbouwde woonboerderij op +/- 3500 m2 grond.

Via het uitbouwtje aan de voorkant komt u binnen in de hal met de trap naar de bovenverdieping en het toilet.

Aan uw rechterkant komt u in de gezellige open keuken met zithoek en houtkachel.

Naast de keuken komt u in de serre die uitzicht geeft op de gezellige tuin en het opbouw zwembad met rondom een houten terras voor de zonnebedden.

Aan uw linkerkant van de hal gaat u naar de bijkeuken waar de wasmachine aansluiting is, een aanrechtblad met wasbakken en een ruimte erachter voor de verwarmingsketel en 200 liter warm water boiler.

Via het halletje komt u in de naastgelegen garage waar de olie tank staat voor de centrale verwarming.

Op de bovenverdieping zijn twee zeer ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een ruime hal.

De eerste slaapkamer heeft een badkamer met douche cabine en hoekbad en toilet, in de kamer een grote kasten wand.

De tweede slaapkamer heeft een badkamer met douche cabine en toilet, de lichte kamer heeft Velux dakramen en kleine raampjes die voor de warme zomer dagen open kunnen met een vliegenhor ervoor en eveneens een inbouw kast.

De mooi aangelegde tuin heeft een waterput, een vijver, een opbouwzwembad. Dwars op het huis is een grote houten overkapping die heerlijk als zomerkeuken gebruikt kan worden of extra parkeerruimte.

Aan het huis vast vindt U nog een grote schuur en een klein schuurtje.

Het geheel is goed geïsoleerd, wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie en een houtkachel, overal dubbele beglazing, septic tank in orde.

Een perfect verbouwd huis waar u zo in kunt trekken voor de vakanties of als permanente bewoning op een schitterende vrije ligging met uitzicht en toch op fietsafstand van het dorp met meerdere winkels en restaurants.