Chezelle – Woonhuis met 5 chambres de hôtes , gite en 2 mobile homes op bijna 1.5 ha grond.

Het woonhuis heeft op de begane grond bij binnenkomst een veranda met eetgelegenheid voor de gasten, daarna het privé gedeelte: een keuken, badkamer, 1 slaapkamer, huiskamer met houtkachel en serre ( waar eventueel een extra slaapkamer van gemaakt kan worden)

De bovenverdieping is te bereiken via de buitentrap, hier vindt u vier 2 persoons kamers en één 1 persoons kamer voor de verhuur als chambres d’hôtes , een toilet en was gelegenheid op de overloop. Beneden in een bijgebouw bevind zich het sanitaire met 2 douches, 1 toilet en 2 wastafels en een wasmachine.

Op de binnenplaats bevindt zich een volledig ingerichte gite met beneden een zitkamer met houtkachel en een open keuken; op de boven verdieping 2 slaapkamers en badkamer met toilet, naast de gite een gezellig overdekt terras onder hetzelfde dak.

Op het terrein staan nog 2 volledig ingerichte mobile homes, enkele schuurtjes en een grote schuur die voorheen als paardenstal diende. Voor het woonhuis bevindt zich een gezellig terras met inbouw zwembad, hiervandaan is er een prachtig uitzicht over de heuvels van dit mooie gebied.

Het woonhuis heeft centrale verwarming op diesel, dubbele beglazing, daken in goede staat. Er zijn twee septique tanken waarvan 1 echt op norm is. Achter het huis vindt u nog een 4 persoons sauna.

Dit bedrijf heeft een goede aantoonbare omzet, en is door z’n ligging een prima tussenstop voor doorgaande reizigers en een fijne plek om tot rust te komen.

Direct bewoonbaar en verhuurbaar!

  Prijs:  € 199.500 

inclusief makelaarskosten