Chaumont – Sfeervol verbouwd boerderijtje op bijna 1400 m2 grond met verwarmd zwembad.

Via de voordeur komt u het huis binnen in de ruime keuken.

De hoekkeuken heeft een werkeiland en er wordt gekookt op een inductieplaat. De verwarming is via de pelletkachel.

Naast de keuken is een opslag ruimte met toilet.

De naastgelegen huiskamer geeft u toegang naar de tuin en wordt verwarmd met een houtkachel en omkeerbare airco.

Vanuit de huiskamer komt U in de eetkamer waar ook de trap naar de bovenverdieping is. Achter de eetkamer vindt u een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer met ligbad, douche en toilet.

Op de bovenverdieping is een ruime lichte overloop, die als bureau of hobbyruimte dienst doet. Daarvandaan is er toegang tot 2 grote kamers waarvan één nu als opslag gebruikt word en één kamer als slaapkamer met een aangrenzende grote badkamer met een dressing en eigen badkamer met ligbad, douche cabine en toilet.

Buiten op het terrein van bijna 1400 m2 ligt een verwarmd zwembad met liner van 8x4 meter, het zwembad is in 2021 aangelegd. Aan het huis vast is nog een schuurtje voor wat opslag.

De septic tank is op norm.

Het hele huis heeft dubbel glas, wordt verwarmd via een houtkachel, pelletkachel en 4 omkeerbare airco’s en extra elektrische kachels voor eventuele bijverwarming.

Er zijn radiatoren aangelegd maar deze zijn niet aangesloten, dus kunnen door plaatsing van bv een warmtepomp in werking gezet worden.

De gehele bovenverdieping is opnieuw geïsoleerd en zeer licht door de raampartijen.

Er is een aansluiting op glasvezel in aanleg, dus snelle Internet mogelijk.

Een leuk vakantiehuis zonder werkzaamheden. Ook voor permanente bewoning ideaal, rustig gelegen met rondom vrij uitzicht en slechts 4 buurhuizen.