Charenton – Prachtig authentiek landhuis (bijna 400m² ) aan de rand van het dorp met bijna 2 hectare grond.

U komt binnen in de hal met oude eiken trap die naar de bovenverdieping leidt, onder de trap is een gezellig klein barretje. Aan uw rechterhand de zitkamer en aan uw linkerhand komt u via de ruime eetkamer/zitkamer in de keuken, daarachter een slaapkamer met douche en een eigen achteringang. Via een ruime vestibule met inbouwkasten en wastafels komt u bij het toilet.

De vloeren zijn nog van de originele Pierre de Bourgogne.

Op de bovenverdieping is op de overloop een gezellige zitkamer met uitzicht via het balkon op de prachtig aangelegde tuin. Links een slaapkamer met eigen badkamer met ligbad en toilet. Rechts van de zitkamer een tweede slaapkamer met balkon en eigen badkamer. Via de gang komt U in de Suite met een 2 persoonsslaapkamer en een slaapkamer met twee één persoonsbedden, hier is ook een eigenbadkamer en aparte wc.

Via een trap aan het einde van de gang gaat u de zeer ruime zolder op waar nog extra kamers gemaakt kunnen worden. Afvoer en aanvoer van water is al voorzien.

Onder het gehele huis is een kelder die bestaat uit meerdere aparte ruimtes.

Op het terrein voor het huis een prachtig aangelegde tuin met imposante bomen , mooie bloemperken en een vijver partij, deze wordt natuurlijk gevuld door water uit de put.

De voormalige stallen 190m² zijn nu in gebruik als atelier, maar waar met gemak twee ruime appartementen van gemaakt kunnen worden. Ook kan dit als 1 grote ruimte worden. Hiernaast staan nog twee kleine gebouwtjes.

Achter op het terrein is een meertje met beschutting van bomen en bamboe.

Het huis is gebouwd in 1939 door de bekende binnenhuisarchitect Jacques Schmit, er zijn nog diverse meubels door hem ontworpen en gefabriceerd in het huis aanwezig.

Alles nog enkel glas, verwarming in de eetkamer met een enorme open haard en overal is centrale verwarming, de verwarmingsketel staat in de kelder en is op stookolie.

Ideaal object voor chambre de hôtes aan de rand van het dorp vlakbij de bossen en op een kwartiertje rijden van de snelweg maar zo midden in de natuur.