Cerilly - Ruim herenhuis met authentiek torentje in het dorp met tuin.

Via het torentje gaat u naar de eerste verdieping waar in de hal een toilet is, een gezellige zitkamer met houtkachel en aangrenzend een eetkamer. Naast de eetkamer is de keuken met aangrenzend een slaapkamer en badkamer.

Via het torentje kunt u ook op elke etage van het huis komen.

Via een hal met een trap naar de benedenverdieping, waar tevens een tweede entree is, komt u in een grote ruimte boven de garage van 57,6 m2 met een ruime mezzanine waar nog extra kamers gemaakt zouden kunnen worden of speelzaal/ontbijtzaal.

Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met toilet.

Hier heeft u een geweldig uitzicht over de velden naar het Fôret de Tronçais.

Op de benedenverdieping die een extra eigen ingang heeft vindt u een wasruimte met de verwarmingsketel, een kelder, 2 slaapkamers, een zitkamer een badkamer met toilet en een hal naar de tuin.

Dit gedeelte zou u heel mooi kunnen verhuren voor chambre de hôtes of door het plaatsen van een keuken als appartement.

Het huis heeft op een paar ramen na overal dubbel glas, verwarming op hout in de huiskamer en centrale verwarming op stookolie, in de tuin nog een leuke abri waar een leuke buitenkeuken gemaakt kan worden.

Een ruime garage van 57,6 m2 onder het zijgedeelte van het huis.

Het huis is rustig gelegen en toch op loopafstand van de winkels met de bakker echt op de hoek.

Een ideaal opject voor chambre de hôtes of om met het hele gezin en vrienden te genieten van een prachtige omgeving bij het grootste eiken bos van Europa.