Bourbon l’Archambault- Ruim woonhuis met gite op 3200m² terrein in een thermaal stadje.

U komt binnen via een ruime hal, die toegang geeft tot de mooie lichte woonkamer (35m²) met openslaande deuren naar de tuin. Links komt U in de keuken, met daarachter een bijkeuken.

Rechts komt u via een gang naar de 3 slaapkamers en de badkamer, alles is gelijkvloers!

 

Vanaf de bijkeuken, kunt u naar de kelder en naar de ruime garage van 50m. Hier zijn twee hoge garagedeuren, dus een camping-car/caravan kan hier naar binnen gezet worden.

In de garage bevindt zich de trap naar de ruime zolder, deze is over de hele oppervlakte van het huis en heeft een ruime stahoogte. Dus het is goed mogelijk om hier meer kamers te creëren.

 

Aan de straatkant staat een gite van  ongeveer 35m², met een woonkamer/open keuken, 1 slaapkamer en een klein kantoortje. Ook hier is nog een grote garage van 25m² die bij het huisje aangetrokken kan worden. Deze gite kan verhuurd worden voor kuurgasten, of gebruikt worden als bedrijfsruimte, kantoortje/praktijk/atelier …..

 

Het huis zelf ligt echt verder achteraf en heeft door z’n grote terrein meer privacy ondanks dat het in het stadje ligt.

 

Het huis heeft centrale verwarming op diesel, en in de gite is stadgas voor de verwarming.

Het is gebouwd in 1980, voorzien van dubbel glas en riolering.

 

Bourbon l’Archambault is een thermaal stadje, dus met een Thalasso kuuroord, een casino/ bioscoop en een levendig centrum. Scholen voor de kinderen, supermarkten, bouwmarkt etc.

 Prijs € 204.750 

inclusief makelaarskosten