Barrais Bussolles –Vrijgelegen woonboerderijtje met 2.3 hectare grenzend aan het huis.

De binnenkomst is via de veranda, dan is er de ruime woonkamer met een gezellige inbouwhaard. Achter de eethoek is de keuken, deze is  geheel ingericht; daarnaast zit een bijkeuken en wc. Aan de andere kant van de keuken is de moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Terug in de woonkamer is er rechts een ruime slaapkamer op de begane grond; aan de andere kant van de woonkamer kom je via een trap in een tweede slaapkamer. Op de etage is een bureau op de overloop en dan nog twee slaapkamers. Totaal is zijn er dus 4 slaapkamers en de woonoppervlakte van het huis is ongeveer 145m².

Het huis is geïsoleerd, de ramen aan de noordkant en boven zijn dubbele beglazing; de verwarming is de houtkachel en nieuwe elektrische radiatoren in de woonkamer.

Onder het huis is een mooi gewelfde keldertje. Aan de rechterkant van het huis is een garage, en aan de linkerkant een werkplaats en een stalletje, deze heeft aan de zijkant een uitgang naar een aangebouwde overkapping.

Naast het huis is een paardenstal /zadelruimte met een afkap erachter hier is een wateraansluiting.

Ook in een van de weilanden staat een houten stalling.

Totaal is er 2.3 ha grond; dit is verdeeld in diverse percelen; er is een mogelijkheid om de buurweide van 0.5ha erbij te gebruiken. Het grote voordeel is dat alle weides echt rondom het huis liggen en keurig omheind zijn.

Er is een mooi uitzicht over het heuvelachtige landschap met vele wandelroutes. Er zijn wel verre buren maar daar is absoluut geen zicht op.

Prijs  165 900€ inclusief makelaarskosten