Ayat sur Sioule – Prachtig verbouwd herenhuis met boomgaard op 7300 m2 grond.

U komt het huis via de voorkant binnen waar u in de ruime woonkamer met originele tegel vloer komt met prachtige schouw met houtkachel.

Naast de woonkamer is de ruime keuken die toegang geeft tot de zijtuin die naar de boomgaard leidt.

Naast de keuken is een toilet en bijkeuken met boiler en wasmachine aansluiting.

Via de trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping waar de badkamer met ligbad en aparte douche en dubbele wastafel is, een apart toilet en twee ruime slaapkamers waarvan één met houtkachel.

Op de tweede verdieping nog een zeer ruime slaapkamer met zitgedeelte waar makkelijk twee grote slaapkamers van gemaakt kunnen worden of apart appartement door het plaatsen van een badkamer en keukentje.

Op het mooi onderhouden terrein vindt u achter het huis een kleine waterpartij, een waterput en helemaal achter in de tuin een schuurtje voor het tuingereedschap.

Naast het huis is een grote boomgaard met verschillende fruitbomen, een heerlijk zitje en vrij uitzicht over de naastgelegen weilanden.

Over het gehele terrein staan prachtige oude bomen voor de nodige schaduw op warme dagen.

Het huis heeft nog de originele oude ramen van enkel glas behalve de voordeur en het achterraam. Vernieuwde elektra en een nieuw geïsolleerd dak van echte leisteen. Verwarming dmv houtkachels en elektrische gietijzeren radiatoren.

Een prachtig gelegen met smaak verbouwd vakantiehuis of voor permanente bewoning.