Autry Issards - Woonboerderijtje op ongeveer 2000 m2 grond

Via de deur aan de achterkant van het huis komt u binnen in de gezellige keuken. De keukenmeubels zijn recent speciaal op maat gemaakt van mooi massief eikenhout.

In de huiskamer naast de keuken vindt u zit een deur naar de achterkant en er is ook een deur naar de voortuin , daar is een schuurtje wat ingericht is als atelier, het is huis is van een ceramiste geweest en op diverse plaatsen vindt U nog mooie originele tegeltjes verwerkt. Naast het atelier is een houtopslag en een gewelfde kelder.

de trap in de huiskamer komt u op de overloop waar een mooi grote eikenhouten inbouwkast zit. Dan is er een badkamer met douche, een apart toilet en een ruime lichte slaapkamer. Aan de andere kant van de overloop is een tweede slaapkamer ook met een originele inbouw kast , in deze kamer zit een trap naar een mezzanine, die gebruikt kan worden als kinder speel/ slaapkamer. Naast de slaapkamer zit nog een kleinere kamer/ dressing of bureau.

Op het terrein naast het huis is een overkapping voor houtopslag, een oude ruïne die eventueel weer opgebouwd kan worden en een schuurtje voor opslag van tuingereedschap.

De tuin heeft meerdere fruitbomen, druiven ranken, bessenstruiken en een grote verscheidenheid aan andere bomen.

Een grote moestuin en een afgeschermde zithoek. Het terrein is voor het grootste deel omheind door hoge heggen, waardoor er een fijne beschutting is, de rest is met gaas afgerasterd.

Het huis wordt verwarmd door houtkachels en elektrische radiatoren als bijverwarming, de achterkant van het dak is geheel vernieuwd en de voorkant gerestaureerd.

Vanuit het huis kom je direct op een wandelpad, en van daaruit zijn er diverse paden door de velden, je kunt dus naar het dorp lopen , Autry Issards is vooral bekend door de school La Mhotte , een Steinerschool voor de leeftijd van 4 tot 16 jaar. Dit huis kan dus een vaste bewoning zijn voor een familie met schoolgaande kinderen.

Maar het is ook een ideale plek voor een vakantiehuis.