Allier - Prachtig oud monumentaal pand met 8 gastenkamers.

Via de gezellige tuin komt u binnen in de hal met de ontbijtzaal, leesruimte, toilet ruimte, de restaurantzaal en de balie. Via het torentje met authentieke stenen trap komt U op de eerste verdieping waar zich drie ruime luxe gastenkamers bevinden. Nog een verdieping hoger bevinden zich twee ruime gastenkamers.

Via een andere trap bereikt U een familiekamer bestaande uit een ruime slaapkamer met twee kleinere slaapkamers en 2 badkamers. Dit zou kunnen dienen als privé woonruimte. Op de tweede verdieping zijn er nogmaals 2 zeer ruime gastenkamers.

Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer met apart toilet, met stijlvolle inrichting en voorzien van alle moderne comfort : flatscreen tv, kluis, airconditioning en centrale verwarming.

Er is een compleet ingerichte professionele keuken voor het gastronomische restaurant, waar zowel binnen als buiten in de gezellige ommuurde tuin maaltijden geserveerd worden.

Het hele pand is in goede staat, het wordt verwarmd via centrale verwarming op stads gas, heeft dubbele beglazing, is goed geïsoleerd, heeft airconditioning, is aangesloten op de stadsriolering en alles voldoet aan de geldende veiligheid- en sanitaire regels.

Een prachtig pand met vele mogelijkheden. Het pand bevindt zich echt in het historisch centrum van de stad, maar is niet geklasseerd als monument. Door de tuin en aan de andere kant van het gebouw een binnenplaatsje is er een haven van rust gecreëerd en lijkt de tijd hier even stil te staan.

Prijs: € 884.000 voor het pand inclusief makelaarskosten

Prijs: € 260.000 voor de overname van het commerciële vastgoed, inclusief makelaarskosten